MINE BESTE MINNER SOM STUDENT

Heeey!! Vurderer du å studere på NTNU? Er du nysgjerrig på studentlivet i Trondheim? Jeg heter Simen, og jeg har studert i Trondheim i ett og et halvt år. I dette blogginnlegget vil jeg dele en smakebit av mine beste minner som student ved NTNU!

Silent Disco under UKA 2019

Silent Disco har tidligere gitt meg minneverdige klubbkvelder i Trondheim. Både under fadderuken 2019 og på Samfundet. Likevel kan ikke klubbkveldene måle seg med Silent Disco i DØDENS DAL. Prøv å se for deg flere tusen studenter i sitt beste humør, synge og danse til sine favorittsanger i et stort telt på størrelse med en fotballbane. For det er akkurat det Dødens Dal er, en fotballbane. I ett øyeblikk synger du «spis din syvende sans» av Karpe Diem sammen med flere tusen andre, og sekunder senere viber du til «september» av Earth, Wind & Fire med dine innøvde dansemoves. Det er uten tvil en av de råeste opplevelsene jeg har hatt i Trondheim! UKA er Norges største kulturfestival som arrangeres annethvert år i Trondheim av hundrevis av frivillige studenter. 

Foto: foto.samfundet.no

Krakow med komiteen!

Jeg har gleden av å være medlem i en komite i linjeforeningen min, Abakus. Med dem har jeg hatt mange fine minner. I slutten av januar 2020 reiste vi for eksempel på utenlandstur til studentvennlige Krakow! Som student er det fullt mulig å dra på turer uten å sprenge lommeboken, og spesielt land i Øst-Europa kan være et godt valg om man vil få mye valuta for pengene. Vi var der bare en langhelg, men vi rakk å gjøre utrolig mye i de dagene. Vi dro på minigolf, escape room, bar til bar og mange gode restauranter. Har du opplevd å dra på et utested, finne et gjemt rom med et toalett, for så og finne ut når du trekker ned at det åpner seg en dør til en hemmelig bar? For det opplevde jeg i Krakow! Det er flere studentorganisasjoner som arrangerer både innenlandsturer og utenlandsturer, og jeg anbefaler deg og dra hvis du får muligheten til det som fremtidig student! 

«Arif in Waanderland» tour 2019 & Sirkus Lemaitre i 2020

Samme året som UKA, slipper Arif, en av Norges beste rappere, ut albumet «Arif i Waanderland». Selvfølgelig skaffet jeg billetter til Arif sin konsert på Samfundet, og jeg nøyet meg ikke med noe annet enn å være på første rad i et ellevilt publikum. Da «Hvem er hun» kom på kunne jeg så vidt høre Arif synge, men hørte heller et hav av studenter synge. Spesielt husker jeg da Arif strakk mikrofonen ut mot publikumet og vi skrek «Shit, goddamn, herregud hun er fin as!».  Det var ikke lenge etter konserten med Arif at jeg også klarte å skaffe meg billetter til Sirkus Lemaitre tidlig februar i 2020. Har du vært på et sirkus før med Kjartan lauritzen, Anna of The North, Isah og Lemaitre? Det anbefales, og ikke nok med det… Sirkuset ble ledet av komiker Jonis Josef.

Foto: foto.samfundet.no

Takk for meg! Dette er som sagt bare en liten smakebit av hva jeg har opplevd som student ved NTNU. Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre som student, og mitt tips til deg er å engasjere deg! Om det er linjeforening, Samfundet, UKA eller NTNUI. Om du skulle lure på noe mer om studentlivet kan du nå oss på både Facebook og Instagram(@ntnustudent), og selvsagt også i kommentarfeltet under! Sjekk også ut YouTube-kanalen vår!

Les også innleggget om Erlends beste minner her og Ragnas beste minner her!

Simen, Datateknologi, 2.år

One thought on “MINE BESTE MINNER SOM STUDENT

Leave a Reply