Studentidrett for enhver smak

Vurderer du å søke NTNU og er interessert i sport? NTNUI, NTNUs idrettsforening, har et stort tilbud og vi har vært så heldige å få teste 6 av NTNUI sine undergrupper.  

Mye å velge i

Du lurer kanskje på hva NTNUI er? NTNUI er NTNU sin idrettsforening, og de har holdt på i over 100 år. De er en 100% student-driftet forening! I dag har de over 12 000 medlemmer og nesten 60 undergrupper. Med så mange forskjellige idretter finnes det noe for alle

Vi har fått teste undergruppene NTNUI Hund, dykkergruppa, fekting, rumpeldunk, badminton og dans. Dette er ikke på langt nær alt NTNUI har å tilby, men gir en liten smakebit på hva du som student kan bli med på. Det har vært veldig gøy å få se hvor mye forskjellig man kan drive med. Ikke minst møtte vi veldig mange hyggelige studenter! De var alle imøtekommende, hjelpsomme og oppfordret oss til å bli med i deres NTNUI-gruppe hvis vi syntes dagen hadde vært gøy.  

 

Signe – NTNUI Hund

Vi startet kampanjen med NTNUI Hund der vi fikk være med på innkallingskurs. NTNUI Hund arrangerer ukentlige fellestreninger, søndagsturer og diverse kurs. Det er med andre ord en ypperlig mulighet til å lære noe nytt og sosialt for både eier og hund!

 

Ane – NTNUI Fekting

Neste gruppe ut er NTNUI Fekting 😀 De har 4 ukentlige treninger for alle ferdighetsnivå, og de har også nybegynnerkurs hver høst!

 

Stine – NTNUI Dykking

Gjengen i NTNUI Dykking arrangerer søndagsdykk og diverse kurs. I tillegg drar de på noen turer i året! De har også en sosial møteplass på Moholt, med blant annet badstue 😀 Det er også mulig å ta dykkelappen gjennom dykkergruppa!

 

Nelly – NTNUI Rumpeldunk

NTNUI Rumpeldunk er kanskje den gruppa som skiller seg mest ut, men NTNUI er faktisk Norges eldste rumpeldunklag! De har tre ukentlige treninger, styrketrening & veiledning en gang i uka og intervalltrening en gang i uka. For deg som er ny til sporten holder de også nybegynnerkurs ved hver semesterstart 🙂 De er også med på flere konkurranser, blant annet NM og European Quidditch Cup.

Martha – NTNUI Badminton

NTNUI Badminton arrangerer treninger gjennom hele uka for spillere på alle nivåer. De har også nybegynnerkurs på høsten. Hvis du har lyst til å slå resten av familien i badminton-turnering til sommeren er det kanskje her du skal bli med?

 

Wario – NTNUI Dans

NTNUI Dans tilbyr et bredt spekter av dansestiler, og har kurs, dansekvelder og opptredener. Kursene er for både nybegynnere og viderekommende, så her kan du prøve noe helt nytt eller fortsette med dansestilen du liker!

 

Dette er bare en liten smakebit på det NTNUI har å tilby. Studietiden er virkelig en tid der du kan prøve nye ting og utforske deg selv, og kanskje nettopp noe hos NTNUI er tingen for deg?

Sjekk også ut NTNUI sine egne sider for mer informasjon om de ulike gruppene deres!

– Martha, industriell kjemi og bioteknologi, 2. år

 

3 thoughts on “Studentidrett for enhver smak

Leave a Reply