Slik ble Fadderuka hos NTNU i Gjøvik!

Første del av Fadderuka i Gjøvik er over og nå står oppstart av studiene for tur. Her kan du få et lite innblikk i hvordan Fadderuka i Gjøvik ble i år!

I år bestemte fadderstyret seg for å dele Fadderuka i to deler. Planen var at del 1 av Fadderuka skulle innebære eventer der deltakerne ble delt i mindre grupper for å opprettholde smittevernet. Og videre vil del 2 by på konserter og temafester dersom det blir åpent for det i senere i studieåret. På Facebooksiden til Fadderuka i Gjøvik kan du se mer informasjon om hvert enkelt arrangement. Programmet for Fadderuka del 1 for NTNUstudenter i Gjøvik så slik ut:

Hentet fra FadderukaNTNUGjøvik sin Facebookprofil

I år som før har fadderlederne i Gjøvik, som består av to studenter, planlagt og lagt opp til en uke der nye studenter kan bli kjent. Studieprogrammene møtte opp til forskjellige tidspunkter og dager, slik at det ikke ble for mange på samme tid og sted. Og videre tok flotte faddere i røde gensere over og har stått for at de nye studentene ble kjent med hverandre, campus og studiebyen Gjøvik.

Hva synes studentene selv om Fadderuka?

Timian skal starte på logistikkstudiet

Timian er ny student på NTNU i Gjøvik og skal studere Logistikk. Han synes at Fadderuka har vært bra tross omstendighetene og har kost seg på arrangementene både på campus og som fadderne har arrangert privat.

Vebjørn er fadder og er nå på sitt andre år i Økonomi og ledelse. Han har stortrivdes og synes at uken har vært kjempegøy. Jobben som fadder har gått bra og han setter veldig pris på at de nye studentene har får sosialisert seg. Det er en høy prioritet å opprettholde smittevernet, og samtidig gi de nye studentene en god start på studenttilværelsen. Christian som også er fadder og er på sitt andre år som maskiningeniørstudent, kjenner på det samme. Han sier at uken har vært koselig, selv om det er litt rart å være fadder i en tid der du må møtes med avstand. Det har likevel gått bra, og han er fornøyd med at Fadderuken har lagt opp til mindre sammenkomster.

På bildene er Christian til venstre og Vebjørn til høyre.

Alt i alt…

…Har de nye studentene hatt en travel uke med både sosiale og akademiske opplegg. Vi håper at alle har hatt det like koselig som Timian! Hvis du som vurderer å bli student ved NTNU, eller du som er splitter ny NTNUstudent, har spørsmål om studietilværelsen, er dere mer enn velkommen til å sende oss en melding på vår Facebook- eller Instagramkonto.

-Linn Cathrin, 3. året maskiningeniør

Leave a Reply