Hvorfor velge NTNU?

Nå er samordna opptak åpent, og tiden er inne for å velge hva du vil studere! Her er noen grunner til at nettopp DU burde velge NTNU!

Maaange studier og tre byer!

NTNU har hele 398 studier du kan velge mellom. Ved NTNU kan du studere alt fra kunsthistorie til byggingeniør, lærer eller arkeologi. Sjansen er altså stor for at du finner et studie som passer dine ønsker. Studiene er også fordelt på tre studiebyer; Trondheim, Gjøvik og Ålesund. De tre byene er unike, og tilbyr forskjellige studietilbud og sosiale tilbud! Her er en oversikt over noen hjelpsomme blogginnlegg om hver av byene:

Ålesund
– 5 gode grunner for å studere i Ålesund
– Q&A- Ålesund
– Ålesund exclusive

Gjøvik
 Gjøvik exclusive
– Dette er NTNU Gjøvik
– Q&A Student i Gjøvik

Trondheim
– Mitt Trondheim: byen i studentøyne
 5 gode grunner til å studere ved NTNU i Trondheim
– Q&A Student i Trondheim

Sosiale tilbud

NTNU er kjent for å “dyrke” et supert studentmiljø, og det er nok mye takket være de ulike sosiale tilbudene i de ulike studiebyene! Studentersamfundet i Trondheim er nok det mest kjente, med rundt 1700 frivillige arbeidende studenter. Men visste du at det finnes slike samlingspunkter i Gjøvik og Ålesund også? Gjøvik har HUSET, og Ålesund har Ålesund Studentsamfunn. Alle disse tre er arenaer for å møte nye folk, dra på konserter og andre arrangementer!

Du er nesten garantert jobb raskt etter studiene!

90% av studenter fra NTNU får seg jobb innen seks måneder etter at de er ferdig med studiene, i følge Kandidatundersøkelsen 2019. 80% mener i stor grad at utdanningen deres gir jobbmuligheter som samsvarer med de forventningene de hadde under utdanningen, og 8 av 10 mener utdanningen ga dem en kompetanse som er viktig i arbeidslivet. NTNU-studenter er altså svært attraktive på jobbmarkedet!


Dette var bare et par grunner (av mange!) til å velge NTNU, men det er bare å ta kontakt om du vil vite enda fler! Vi er tilgjengelig på både Facebook og Instagram @ntnustudent, og selvfølgelig også i kommentarfeltet under! Følg også med på Youtube-kanalen vår for informative og morsomme videoer fremover 😜

-Kristine, film- og videoproduksjon 4. år

Leave a Reply