Ukas student: Matematiske fag

Ukas student er Kevin som tar en bachelor i Matematiske fag i Trondheim. Lurer du på hvordan studiehverdagen hans er? Da er dette blogginnlegget for deg!

Denne uka kunne du følge Kevin på Instastory der han viste frem sin studiehverdag ved en bachelor i Matematiske fag i Trondheim. Gikk du glipp av det, men lurer fortsatt på hvordan hverdagen hans er? Les videre for et innblikk!

Kan du fortelle litt om deg selv?

Hei! Mitt navn er Kevin og jeg fylte nettopp 25 år. Jeg går for tiden en bachelor i matematiske fag, men har tidligere tatt en mastergrad i Datateknologi. Når jeg ikke studerer liker jeg å bruke tiden min på studentfrivillighet. Det er en gylden mulighet for å møte nye folk og jobbe med ting som ikke nødvendigvis er studierelatert.

Hvorfor valgte du å studere Matematiske fag?

Jeg har egentlig alltid vært veldig glad i matematikk, så når jeg var ferdig med masteren i datateknologi ønsket jeg å lære mer teoretisk matematikk med potensiale til å bruke det i en fremtidig jobb.

Hvordan ser en typisk studieuke ut for deg?

Ukene mine er veldig varierende når det kommer til studiet. Man har veldig mye fleksibilitet, så jeg tilpasser egentlig studiet til andre ting jeg ønsker å få gjort. Typisk vil jeg nok si jeg jobber noen timer med studiet hver dag.

Hvordan liker du Trondheim som studieby, og hvordan er studentmiljøet?

Jeg liker Trondheim veldig godt! Nå har jeg bodd her i 6 år, og det at byen er som den er var en av motivatorene til at jeg startet på et nytt studie. Studiemiljøet her gjør det veldig lett å møte folk som har felles interesser, og gir også mange muligheter til å møte folk som ikke nødvendigvis studerer det samme som deg. 

Hva kunne du tenke deg å jobbe med når du er ferdig med studiene?

Når jeg er ferdig med studiene ender jeg nok opp som IT-konsulent, men det hadde vært ekstra gøy om jeg får integrert mattestudiene inn i jobben. 


Er det noe mer du lurer på? Sjekk ut instastoryen til Kevin her, eller følg linkene under for mer informasjon!

Du kan også ta kontakt med oss på Facebook, sende oss en DM på Instagram (@ntnustudent), eller bare legge igjen en kommentar på bloggen! Sjekk gjerne ut YouTube-kontoen vår der vi legger ut videoer om alt relatert til studier og studentlivet!

-Anusha, 3.året, Biologi

Leave a Reply