Hvordan komme i julestemning i eksamensperioden

Jeg tror mange kjenner på at man ikke kan møtes på samme måte som tidligere og ha eksamensfester, julebord, juleball, osv. så derfor tenkte jeg å gi noen tips til hvordan man kan komme i julestemning i eksamensperioden🎅, skal hvert fall gi det et forsøk😆

Jeg vet ikke med dere😅,men jeg har hatt mange innleveringer, eksamener og deleksamener oppå hverandre dette semesteret🥵, og det har vært vanskelig å kjenne på julestemningen, spesielt om du er like heldig som meg i år og har sen juleferie. Alle er ikke like flinke til å ta seg en pause oppi alt som skjer og det er klart at alt er litt annerledes i år enn det pleier å være. Men! Det betyr ikke at man ikke kan ha det koselig selv om 🙌 Så her er mine beste tips for å komme i julestemning🤶

Julekalender

For meg starter jula 1. Desember, og det betyyyyyyr JULEKALENDER.. hmm ikke nødvendigvis pakkekalender, men kalender på TV. Ååååå DET MÅ VÆRE DE GAMLE.. De som gir skikkelig barndomsminner og nostalgi-stemning! Og helst alle sammen, som om jeg ikke prokrastinerer nok under eksamenstiden😁 Uansett, for meg er dette: Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Jul i Svingen og helst på VHS.. jaaa jeg har fremdeles min gamle VHS spiller og VHS kassetter med Jul i Blåfjell, og det er ingenting som er bedre enn å sitte å spole alle kassettene tilbake fra fjoråret og se alt på nytt.. hehe, forskjellen er at jeg føler meg litt ekstra gammel men deeet går bra 😍Siden jeg ikke har disse i T-Town får det nøye seg med DVD selv om det ikke er like gøy!!!

Julebord

Neste er enkeeeel.. man må ha et alternativt julebord! Jeg og noen av vennene mine møttes 5 stykker og lagde et herremåltid.. med andre ord 3 retters. Det var kamskjell på en seng av ruccola, appelsinsaus, og bacon til forrett (presentert på den måten), halloumiburger til hovedrett (noe dere må prøve om dere ikke har gjort det) som var en stor suksess for en oste-elsker som meg, og panna cotta til dessert… huuuuiii det var nums!! Og selvfølgelig julemusikk. Det er vanskelig å ikke komme i julestemning når man spiller julemusikk og tenner lys 🤩 Det viktige her er å spise julekake dagen etter for dobbel dose, for da slipper ikke stemningen like lett… ProTip fra meg til dere 😇 bare hyggelig 😄

Kos deg!

Det siste tipset er kanskje det kjedeligste, meeen… Når du får tatt noen skritt tilbake, pustet ut litt og klarna hodet.. kos deg litt. Det er så viktig å ikke la stresset ta over i eksamensperioden for da vil den største konsekvensen bli at du bare er alt for trøtt til alt det morsomme som skjer i jula, du kan sovne under jul i blåfjell, noe som er U-Aksept-Abelt, punktum Finale! Det kan også gå ut over eksamen, men det snakker vi ikke om nå! Dermed burde du gå deg en tur, og på denne turen er det EKSTREMT viktig at du kjøper kakao, ikke kaffe for det får dere nok av ellers i året.. Det må være kakao, kanskje til og med to. Videre går du inn på butikken og ser på julepynt, kanskje til og med kjøpe noen julelys du kan pynte hybelen med… såååå spiser du hva du vil, for det gjør man i jula og det gjør folk glad🙌 Jeg personlig blir litt dårlig i magen av julegrøt, men jeg spiser det uansett fordi det er godt 🎅

Det er kanskje ikke de mest spennende tipsene, men det ligger noe i å ta seg tiden til å kose seg😄Det trenger ikke å være så mye eller så lenge, men litt her og der mellom alt stresset og rotet. Det tror jeg alle trenger. Med det håper jeg dere alle sammen har en kjempe fin førjulstid, og legg gjerne igjen en kommentar på deres beste tips for å få julestemning, dere kan også nå oss på både å både Facebook og Instagram(@ntnustudent) .. ooggg sjekk gjerne ut vår YouTube-kanalen for masse morsomt innhold. Vi trenger den inspirasjonen vi kan få, selv om jeg personlig tror at ingen kan toppe Jul i Blåfjell på VHS, men hva vet vel jeg!! GOD JUL!🤶

Elise, Europastudier m. Statsvitenskap, 3 år

Leave a Reply