Bli kjent med NTNUI-Basketball

Lurer du på hva en NTNU-student driver med på fritiden? Mange er med på en eller annen form for idrett gjennom NTNUI, og fremover skal vi bli bedre kjent med noen av dem på bloggen! Kanskje kan en av dem blir din nye favorittsport? 

NTNUI, NTNU-studentens egne idrettslag, tilbyr over 50 forskjellige idretter, og i løpet av de neste ukene skal vi presentere fire av disse NTNUI-idrettene. Først var NTNUI-Squash, nå kommer NTNUI-Basketball!

Vi har snakket med PR-ansvarlig i basketball-gruppen, Jakob Kessler som går Produktutvikling og Produksjon. Han forteller om hvorfor han synes du bør bli med på NTNUI Basket.

-NTNUI Basket har lag for alle nivå! Med andre ord trenger man ikke å ha spilt basket før for å bli med på ett av lagene! Basket er en idrett som er gøy uansett hvor god man er, i tillegg krever det ikke noe utstyr. NTNUI-Basket er den perfekte klubben å begynne i, ettersom det i all hovedsak handler om å ha det gøy!

FOTO: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Jakob forklarer at NTNUI Basket passer for deg som også har spilt basket før, og vil utfordre nivået ditt.

Jeg begynte med basket på barneskolen. Skolen hadde et SFO-tilbud som var veldig gøy, hvor spillere fra elite-laget i byen kom og var trenere! Jeg begynte å spille aktivt i Ulriken Eagles fordi en kompis spurte om jeg ville være med. Jeg hadde hatt det så gøy på SFO-basket at jeg ikke akkurat kunne si nei til det!

Her i Trondheim begynte jeg på NTNUI Basket fordi det var det mest naturlige valget hvis jeg skulle fortsette med basketball ved siden av studiene.

Dette høres bra ut! Hvordan ser treningshverdagen ut til en som er med på et av lagene til NTNU-Basket?

-Alle lagene i basket-gruppen har to treninger i uken. I tillegg kommer kamper i helgene. Forhåpentligvis også denne sesongen, etter hvert! I en vanlig sesong er det kamp ca. annenhver eller hver tredje helg.

I tillegg til kamper og treninger har basket-gruppen nyttårs og velkomstfest. Lagene er heller ikke fremmed for å feire sammen etter kamp, eller felles middag når det måtte passe!

Det var det for denne gang! Vi takker Jakob for kjempebra info og vurderer på det sterkeste å stille på en basket-trening i nærmere fremtid. Mer info om NNTUI-Basket finner du her

Neste uke presenterer vi NTNUI-Tennis så følg med da!

Erlend, 3. året, Energi og Miljø

Leave a Reply