delta på campusuka i ålesund

Ønsker du å vite mer om CampusUka 2020 i Ålesund? CampusUka blir en uke full av aktiviteter, foredrag og arenaer for kunnskapsutveksling og relasjonsbygging. Uka er en del av de nasjonale forskningsdagene og dette året er temaet “hjernen”, noe som vil gjenspeile seg i de mange arrangementene som blir holdt.

Arrangementene som blir holdt i løpet av CampusUka har fokus på forskning, innovasjon, bærekraft og mye mer spennende. Denne uken blir en super arena for deg til å knytte nye kontakter, lære mer om viktige og spennende emner, samt engasjere deg i noe lærerikt og sosialt. Noen av arrangementene vil bli holdt på Campus Ålesund, mens noen blir digitale eller på NMK som er rett ved universitetet.

Uka vil bestå av konkurranser, utendørs kino og mye mer spennende, dette vil du ikke gå glipp av!

Program for CampusUka:

  • 23.9 Kunstig intelligens og bærekraft
  • 24.9 GCE Maritim klynge årskonferanse
  • 24.9 Forsker Grand Prix
  • 25.9 Kick off – PlastOPol
  • 25.9 Reserachers Night Live
  • 26.9 Drive-in kino
  • 30.9 The North West International conference SDT
  • 30.9 How seafood can improve brain health
  • 1.10 Innov8or
  • 2.10 Framtidsfredag

Noen av arrangementene må du være påmeldt og ha billett for å få tilgang til, så sikre deg en plass før det er for sent! Link til hjemmesiden til CampusUka finner du her og Facebook arrangementet finner du her.

– Tirill, 1. året, Markedsføring, innovasjon og ledelse

Leave a Reply