Mitt verv: verdens største internasjonale studentfestival!

Det er ikke så mange som vet hva ISFiT er, men det er her jeg har verv! Mitt første minne om ISFiT var i 2018 på min første immatrikulering. Jeg trodde egentlig at det var en fitnessklubb, men der tok jeg heldigvis grundig feil!  

Navn: Lan La, 23 år
Fra: Bergen
Studerer: Rådgivning og voksnes læring
Mitt verv: Head of SoMe for ISFiT

Hva er ISFiT?

ISFiT står for International Student Festival in Trondheim og er den største studentfestivalen i verden som driftes frivillig av studenter. Vi er også en tematisk festival hvor årets tema er “Creating knowledge”! Målet med festivalen er å samle folk fra hele verden til å skape dialog og nye vennskap på tvers av landegrenser. I tillegg blir det arrangert mye gøy som f.eks. workshops, konserter og andre festligheter, og årets ISFiT blir 11.-21. februar 2021!

Hva gjør jeg i vervet?

Som Sosiale medier sjef har jeg den overordnede ansvaret for de ulike sosiale medier plattformene til ISFiT og hovedoppgaven min er å spre det gode budskap om hva ISFiT driver med slik at vi blir sett av studenter fra hele verden! Dette gjør vervet mitt veldig varierende og spennende, noe som gir meg stor frihet til å produsere innhold som skaper engasjement og glede hos følgerne våre, samt oss i festivalen! I og med at jeg har en litt høyere stilling så blir det noen møter i uken og planlegging av diverse innhold, men dette stopper ikke meg og gjengen ifra å finne på mye sosialt.

Tidligere har jeg laget opptaksvideoer som er inspirert av trender på TikTok, dokumentert ISFiT sin deltagelse i paraden til kvinnedagen, malt banner og lagd en ISFiT 101 video som gir en liten innføring om festivalen. 

Noen godbiter fra min tid i ISFiT; Bannermaling, quiz og dokumentering av parade!

Hvordan fikk jeg vervet?

Jeg har tatt del i studentfrivilligheten fra begynnelsen av studielivet mitt og når jeg kunne bli kjent med folk fra andre land og få mer ledererfaring, skjønte jeg fort at ISFiT var en festival jeg ville ta del i. Så da en kompis fra vervet mitt på Samfundet spurte om jeg ville bli med på ISFiT, tok det meg ikke lang tid før jeg svarte ja! 

Hva er det jeg elsker med ISFiT?

Jeg har selv ikke opplevd denne festivalen enda, men gleder meg til å se hvordan alt blir satt sammen. På den relativt korte tiden jeg har vært med i ISFiT har jeg møtt så mange engasjerte, imøtekommende og super kreative folk! Og jeg gleder meg hver gang jeg møter folk, uansett om det er sosialt eller om det er møter. Jeg har derfor full tro på at festivalen blir prima.

Kan du søke ISFiT?

Svaret er ja! Om du er en student som er bosatt i Trondheim, kan du du bli med på laget. Vi har stillinger som kan passe en hver smak. Så jeg håper at jeg får sett noen av dere på festivalen!

Her er ISFiT 101 videoen:

Følg ISFiT på Instagram @ISFiT21 eller Facebook @isfitnorway for å vite mer om oss!

– Lan, Rådgivning og voksnes læring, 2.år

Leave a Reply