DET STORE BOLIGINNLEGGET

Hvor skal jeg bo? Hvor mye koster det? Hvem skal jeg bo med?

Dette er typiske spørsmål vi som driver denne bloggen får året rundt, men kanskje ekstra ofte i tiden vi snart går inn i, etter at kommende studenter har fått svar på søknadene sine i Samordna opptak.

Det nærmer seg snart tiårsjubileum for denne siden, og i den anledning har vi samlet sammen alle boliginnleggene på denne bloggen i ett og samme innlegg. På den måten vil vi gjøre det så lett som mulig for deg å finne den informasjonen du trenger for å finne den riktige boligen for akkurat deg.

Vi starter med det nyeste først! Tidligere i år har vi nemlig skrevet innlegg om hvor du som NTNU-student bør bo i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

Et spørsmål mange stiller seg er om de skal leie bolig av Sit eller finne seg noe på det private leiemarkedet. Dette har vi prøvd å svare på i et eget innlegg, som du finner her.

SiT har studentboliger i både Gjøvik, Trondheim og Ålesund. Alle studentboligene er beskrevet i dette flotte innlegget.  

Om du lurer på hvordan det er å bo i studentbolig, så har Sondre delt sine erfaringer i dette innlegget.

Vi har også hatt to runder med Q&A om bolig her på bloggen. I det ene svarer vi blant annet på spørsmål som: Hvordan er det å bo sammen med noen? Hvordan finner man et bra sted å bo?

Slik kan et typisk studentrom se ut!

I det andre innlegget gir vi deg våre best svar på blant annet: Hva er forskjellen på SiT og det private markedet? Er det best å bo billig i utkanten av sentrum, eller sentralt, men dyrere?

Avslutningsvis anbefaler vi deg å runde av med dette blogginnlegget, hvor vi gir noen generell tips til deg som skal finne deg bolig til det kommende semesteret.

Husk at du også kan sende oss dine spørsmål om bolig (og andre ting) både her på bloggen, på Facebook @NTNU neste stopp, eller på Instagram @ntnustudent!!

-Peter. 5.år Industriell økonomi og teknologiledelse

One thought on “DET STORE BOLIGINNLEGGET

Leave a Reply