Hvorfor du bør velge NTNU

Omprioriteringsfristen som er 1. juli nærmer seg med stormskritt, og det betyr at du er nødt til å sende inn ditt endelige ønske om hvor du ønsker å studere. Her får du er liten oversikt over noen av fordelene ved å velge NTNU.

Linjeforeninger

På NTNU blir det lagt stor vekt på studieliv og det sosiale ved å studere. Linjeforeninger står for planleggingen av mange ulike sosiale arrangementer gjennom hele året, ikke bare fadderuken! De aller fleste studier har linjeforeninger, og disse anbefaler jeg deg virkelig å oppsøke å ta del i. Enten det kun er å være med på sosiale arrangementer, eller å jobbe frivillig.

Her er et par blogginnlegg om linjeforeninger, som er verdt å sjekke ut:
Linjeforening: hvem, hva og hvorfor?
Linjeforeninger- er det noe viktig da?

NTNUI

NTNUI er NTNUs studentidrett. Du finner så å si alt mulig av ulike idretter å drive med ved siden av studiene. Dette er en helt super måte å møte nye folk, på tvers av studier. I tillegg er det jo en veldig fin måte å holde seg i form, noe som er viktig når man sitter flere timer på skolen!

Her er et par blogginnlegg om noen av mange idretter man kan begynne på:
NTNUI idrett: skyting
NTNU idrett: cheerleading
NTNU idrett: lacrosse

Q&A- idrettsmuligheter

Tre ulike studiebyer

NTNU har med årene utvidet seg til å bli et universitet i hele tre byer. Disse byene er nokså ulike og har hver sine styrker. Utvidelsen til NTNU har gjort utvalget og bredden på studietilbudene enda bedre, og jeg er helt sikker på at du finner et studie og en studieby du liker.

Her er en liste over nyttige blogginnlegg, som gir deg god informasjon om alle de tre studiebyene:

Ålesund
5 gode grunner for å studere i Ålesund
Q&A- Ålesund
Ålesund exclusive

Gjøvik
Gjøvik exclusive
Dette er NTNU Gjøvik
Q&A Student i Gjøvik

Trondheim
Mitt Trondheim: byen i studentøyne
5 gode grunner til å studere ved NTNU i Trondheim
Q&A Student i Trondheim

Til slutt vil jeg bare minne deg på at vi er her for å hjelpe deg, også i sommer. Ikke nøl med å stille oss spørmål!

-Åsne, pedagogikk, 4. året

Leave a Reply