5 gode grunner for å studere i Ålesund

Vurdert å studere i Ålesund? Her har du 5 gode grunner for studere i Ålesund!

1. FRILUFTLIV
Landskapet rundt Ålesund er noe helt for seg selv. Her finner du alt fra Sunnmørsalpene til fine strender og turist attraksjoner i verdensklasse. Du har masse muligheter for friluftsaktiviteter som klatring, vindsurfing og mye mer. Du har også turer for alle avstander, enten om du vil gå en kort tur opp til Aksla og Sukkertoppen eller lengre turer som Godøy-fjellet.  

2. STUDENTMILJØ
Ålesund har rundt 3500 studenter. Dette gjør at studentene tar ekstra godt vare på hverandre. Ålesund-studentene er ofte åpne for å bli kjent med nye folk. Det gjør at du fort kan skaffe deg gode venner og ett sosialt nettverk i studietiden som kan vare livet ut.

3. BOLIG
Ålesund er en mindre by enn mange andre studiebyer. Så det generelt billigere enn en del andre studiebyer. Så her kan du få mer for pengene. Om du vil vite mer om studentboliger i Ålesund les HER.

4. CAMPUS
Ålesund campus er nyoppusset og moderne. Her er det god plass å sitte å lese. Ålesund campus har ett stort hovedbygg og noen få mindre bygg like ved, men er likevel ett sammensveiset campus. Rett i nærheten av campus finner du studenthuset Banken. Banken arrangerer masse sosiale arrangementer for studenter.

Campusutvikling i Ålesund - NTNU

5. SENTRUM
Ålesund sentrum har mange fine restauranter, kaféer og barer. I tillegg har du MOA, et stort kjøpesenter i Ålesund som har masse butikker og restauranter. Så om du liker å shoppe eller være sosial med vennene dine ute så tilbyr Ålesund masse på denne fronten også.

Hotel Brosundet from the water - Bilde av Hotel Brosundet i ...

Sitter du igjen med spørsmål om studentlivet, studentbolig, eller noe annet som dreier seg om NTNU? Legg igjen en kommentar under innlegget eller send oss en melding på Instagram eller Facebook da vell!

Viktor Karl Gravdal, Elektroingeniør, 1. år

One thought on “5 gode grunner for å studere i Ålesund

Leave a Reply