Hva er det kuleste jeg har opplevd i min studietid?

Nysgjerrig på hvordan min studietid i Trondheim har vært og hva det aller kuleste jeg har opplevd er? Da må du lese her.

Min tid som student i Trondheim begynner å gå mot slutten, og da er det fint å mimre litt tilbake til alt det morsomme og fine jeg har opplevd. Det å studere i en by som er så tilrettelagt for studenter, gir utrolig mange muligheter til å forme sin egen studietid, noe jeg har gjort.

Studentfrivillighet

Jeg har valgt å bruke mye av min tid på frivillig arbeid på Studentersamfundet og kulturfestivalen UKA. Mange velger også å engasjere seg i linjeforeninger og grupper som tilhører studiet sitt. Det å engasjere seg i studentorganisasjoner er noe som absolutt anbefales, og jeg er sikker på at det vil gi deg utrolig mye glede, uavhengig av hva det er. Jeg valgte et litt annerledes verv, nemlig det som kalles å stunte. Dette går rett og slett ut på å spre glede og markedsføre ulike arrangementer ved å bruke seg selv! Det høres kanskje litt rart ut, og det er det også, men samtidig veldig gøy. Jeg tror en av de kuleste opplevelsene fra tiden min i Trondheim og i studentfrivilligheten, må være da vi formet “UKA” med mennesker på gresset under Toppidrettsveka i høst, i håp om å bli filmet av NRK. Dette var for å markedsføre UKA, og prosjektet ble utrolig velykket!

Dersom du har lyst til å vite litt mer om dette vervet, har jeg skrevet et blogginnlegg om det her.

Idrett og turmuligheter

I tillegg til å jobbe med studentfrivillighet ved siden av studiene, spilte jeg håndball det første året mitt i Trondheim. Dette var ikke bare utrolig gøy, men også en helt super måte å skaffe seg venner på. Plutselig kjente jeg folk fra masse ulike studier! Og ikke fortvil dersom du ikke spiller håndball, studentidretten er bred, og du finner så å si alt mulig av aktiviteter. Dersom du ikke ønsker å drive med noe organisert idrett, byr Trondheim på masse fine turområder. Disse har jeg kanskje benyttet meg litt for lite av, så gå gjerne en tur eller to for meg også!

Alltid noe som skjer

Før jeg kom til Trondheim hadde jeg ingen anelse om at det skjedde så mye i denne byen. Hver eneste uke er det en ny konsert eller et nytt arrangement, som regel i regi av Studentersamfundet. På dette runde, røde huset arrangeres det nemlig alt fra quizer til temafester, og flere av Norges mest populære artister har ofte konsert her. Dette er et helt supert samlingssted, og jeg anbefaler dere kommende studenter til å ta med deres nye studievenner hit for å bli enda bedre kjent! Jeg kan si med sikkerhet at noen av de beste minnene fra Trondheim har funnet sted på dette huset.

– Åsne, pedagogikk, 4. året

Leave a Reply