NTNUI Idrett: Skyting

Det er et hav av ulike idretter du kan drive med. Hva med en sport hvor de små marginene teller og gir deg en liten dose adrenalinkick?🔫 Da er NTNUI Skyting for deg! Her kan du lese om Marte fra laget 🤗

Navn: Marte
Studie: 4. året Grunnskolelærer 5.-10. klasse
Hvilken idrett driver du med: Skyting ved NTNUI
Hvor ofte trener dere: En gang i uken

Hvordan er det sosiale innen idretten?

Skyting er en veldig sosial sport, hvor man kan få seg venner over hele landet! Innenfor NTNUI Skyting har vi flere sosiale arrangementer gjennom året. Vi arrangerer bli-kjent-fester i starten av semesteret og videre gjennom semesteret finner vi på ting som for eksempel laser-tag, bowling og har andre sosiale kvelder. Vi reiser også rundt på stevner sammen, noe som er topp for det sosiale. Denne våren skal vi også ha en fellestur til NM på Ørlandet 🏆.

Hva er det morsomste med å drive med skyting?

Det er så mye som er morsomt med skyting! Men personlig syns jeg de små marginene er noe av det morsomste med sporten. Blinken vi skyter på er liten, så man må være 100% fokusert på arbeidsoppgavene sine og gjennomføre likt hver eneste gang. Det er en evig jakt etter det perfekte skuddet! 🎯 Det mentale er derfor ofte det som skiller toppen fra resten 🧠.

Samtidig er det utrolig morsomt at skyting er en sport for alle. På stevner finner man deltakere som både er 10 år og over 80 år gamle, her kan alle generasjoner konkurrere! Dette må være unikt for vår sport.

Hvordan kan man bli med?

Vi har løpende opptak gjennom hele året. Så det er bare å sende oss en melding på Facebook! 📲.

Trenger du å ha drevet med skyting før for å bli med?

Ja. Alle våre medlemmer var aktive skyttere da de startet i NTNUI Skyting. For å være med må du ha eget våpen og være medlem av en norsk skytterorganisasjon som for eksempel Det Frivillige Skyttervesen eller Norges Skytterforbund. Vi har dessverre ikke mulighet til å drive nybegynneropplæring. Men har du vært borti skyting før vil vi gjerne ha deg med på laget! 🤗

Vil du se mer av hva NTNUI Skyting driver med? Sjekk de ut på Instagram eller Facebook!

Sjekk også ut vår egen Instagram (@ntnustudent) for å se video hvor vi fikk prøve ut en trening med NTNUI Skyting! 🎥 🎞 

Sara, medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi, 5.år

Leave a Reply