NTNUI Idrett: Skyting

Det er et hav av ulike idretter du kan drive med. Hva med en sport hvor de sm√• marginene teller og gir deg en liten dose adrenalinkick?ūüĒę Da er NTNUI Skyting for deg! Her kan du lese om Marte fra laget ūü§ó

Navn: Marte
Studie: 4. året Grunnskolelærer 5.-10. klasse
Hvilken idrett driver du med: Skyting ved NTNUI
Hvor ofte trener dere: En gang i uken

Hvordan er det sosiale innen idretten?

Skyting er en veldig sosial sport, hvor man kan f√• seg venner over hele landet! Innenfor NTNUI Skyting har vi flere sosiale arrangementer gjennom √•ret. Vi arrangerer bli-kjent-fester i starten av semesteret og videre gjennom semesteret finner vi p√• ting som for eksempel laser-tag, bowling og har andre sosiale kvelder. Vi reiser ogs√• rundt p√• stevner sammen, noe som er topp for det sosiale. Denne v√•ren skal vi ogs√• ha en fellestur til NM p√• √ėrlandet ūüŹÜ.

Hva er det morsomste med å drive med skyting?

Det er s√• mye som er morsomt med skyting! Men personlig syns jeg de sm√• marginene er noe av det morsomste med sporten. Blinken vi skyter p√• er liten, s√• man m√• v√¶re 100% fokusert p√• arbeidsoppgavene sine og gjennomf√łre likt hver eneste gang. Det er en evig jakt etter det perfekte skuddet! ūüéĮ Det mentale er derfor ofte det som skiller toppen fra resten ūü߆.

Samtidig er det utrolig morsomt at skyting er en sport for alle. På stevner finner man deltakere som både er 10 år og over 80 år gamle, her kan alle generasjoner konkurrere! Dette må være unikt for vår sport.

Hvordan kan man bli med?

Vi har l√łpende opptak gjennom hele √•ret. S√• det er bare √• sende oss en melding p√• Facebook! ūüď≤.

Trenger du √• ha drevet med skyting f√łr for √• bli med?

Ja. Alle v√•re medlemmer var aktive skyttere da de startet i NTNUI Skyting. For √• v√¶re med m√• du ha eget v√•pen og v√¶re medlem av en norsk skytterorganisasjon som for eksempel Det Frivillige Skyttervesen eller Norges Skytterforbund. Vi har dessverre ikke mulighet til √• drive nybegynneroppl√¶ring. Men har du v√¶rt borti skyting f√łr vil vi gjerne ha deg med p√• laget! ūü§ó

Vil du se mer av hva NTNUI Skyting driver med? Sjekk de ut på Instagram eller Facebook!

Sjekk ogs√• ut v√•r egen Instagram (@ntnustudent) for √• se video hvor vi fikk pr√łve ut en trening med NTNUI Skyting! ūüé• ūüéě 

Sara, medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi, 5.år

Leave a Reply