Snøbrett og nedover-ski rundt Gjøvik

Er du glad i fart, spenning og minusgrader? – Et par timers kjøring fra Gjøvik ligger både Hafjell, Hemsedal og Kvitfjell, med sine snølagte fjelltopper og fylte afterski-barer.

Er du født med ski på bena, og er bekymret for å ikke få gått nok på ski eller slalåm når du blir student? – Frykt ikke! I Gjøvik har vi en snill skibakke, ganske sentrumsnært. Samt lysløper for dem som liker å gå på skiturer. Én bakke er likevel ikke nok for en alpint-entusiast, det er det i alle fall ikke for meg. Så det var en enorm glede for meg å vite at det ligger flere alpinsenter i nærheten av min studieby!

Perlemorskyer og nypreppa løyper i Kvitfjell

Per nå har jeg kun gått i bakkene i Hafjell og Kvitfjell, og jeg storkoste meg! Vennegjengen min og jeg bruker som regel å kjøre til alpinsenterne, men det er muligheter for å ta buss til Hafjell.

Skigruppa På Tryne er NTNU Gjøviks største studentgruppe. Dette er gruppa for alle studenter som er interessert i alpint, telemark eller snowboard. Når det er sesong for slalåm arrangeres det turer til Hemsedal og Hafjell. Sjekk de ut på Facebook hvis dette er noe du interesserer deg for.

”Men jeg har ikke alt utstyret man trenger?” tenker du kanskje. Frykt ikke! Alt av utstyr kan man leie i bakkene. I tillegg kan du kjøpe heiskort når du kommer til alpinsenteret.

Håper du som kommende student og alpint-entusiast er å se i Gjøvik til høsten. Kanskje vi sees i bakkene i neste sesong!

Petter, 2.året, Maskiningeniør

2 thoughts on “Snøbrett og nedover-ski rundt Gjøvik

Leave a Reply