Hva bør du som kommende student ønske deg til jul?

Skal du begynne å studere til høsten? Da kan det være lurt å sette noen praktiske ting på ønskelisten din i år. Her får du noen tips til ting du kan ønske deg, fra en nåværende student til en fremtidig student.

Julen nærmer seg med stormskritt, og det betyr at det er på tide å skrive årets ønskeliste. Dersom du har tenkt til å begynne å studere til høsten, er dette en super mulighet til å skaffe seg noen praktiske ting til studietiden.

Gavekort

Gavekort er noe som alltid er deilig å få, og denne julen kan det være lurt å ønske seg et fra IKEA, eller andre lignende butikker. Med noen kroner i potten blir ikke hybelinnredningen like kostbar. Det er overraskende mye du er nødt til å skaffe deg ved skolestart!

Sengetøy

Sengetøy er kanskje ikke det mest fristende å ønske seg til jul, men jeg kan love deg at du kommer til å være glad for det når du flytter hjemmefra! Du har neppe lyst til å bruke dine siste kroner etter sommerferien på noe så nødvendig som sengetøy.

Termos eller termokopp

Om du ikke er en stor kaffedrikker, kommer du nok til å bli det! Eller kanskje er du veldig glad i te. Uansett er en termos eller termokopp helt nødvendig å ha i studietiden, ettersom det kan bli noen lange dager på skolen. Det er også mye mer økonomisk å lage kaffen hjemme og ta med på termos, enn å måtte kjøpe kopp etter kopp andre steder! Jeg vil anbefale å ønske deg en av stor størrelse, og som holder lenge på varmen. Da kan du kose deg med den varme drikken din hele dagen!

Ryggsekk

Det kan bli mye bøker å bære på universitetet. Da kan det lønne seg å ha en ordentlig god ryggsekk, med plass til både bøker, matpakken og andre ting man trenger i løpet av en dag. Mitt tips er å skaffe seg en ordentlig god sekk, som tåler mye, fremfor en veske eller bag som fort kan bli ødelagt og som kan ødelegge ryggen din i tillegg!

Kjøkkenredskaper

Du er nok ikke klar over hvor mye ting som må handles inn til kjøkkenet, før du er nødt til det. Det kan derfor være lurt å ønske seg basisting som glass og bestikk, og kanskje en kaffetrakter eller toastjern?

Da håper jeg du får en kjempefin jul, og lader batteriene til det kommende året!

– Åsne, pedagogikk, 4. året

Leave a Reply