5 hyggelige steder i Trondheim du kan vise vennene dine

Det er studiestart igjen, noe som betyr nye venner og bekjente hvis du er fersk student. Hadde det ikke vært hyggelig å invitere til noe annet enn enda en Netflix-kveld? Her finner du fem tips til hyggelige steder i Trondheim du kan ta med deg venner, bekjente eller kjæresten din til.

Er du glad i å kveldsbade, drikke søndagskaffen ute i solen eller spise en digg burger etter en lang dag på campus? Det finnes mange hyggelige steder i Trondheim, hvor du kan gjøre akkurat dette!

Lyche

Lyche er restauranten som ligger på siden av Samfundet. De serverer masse god mat, til en superbra pris. Så her finner du garantert noe for enhver smak, som i tillegg ikke ruinerer deg. Start kvelden på Lyche med en god middag, og ta turen videre rundt på Samfundet, og sjekk ut alt huset har å by på!

Foto: Jonathan Holt Thorbjørnsen, Under Dusken

Bakklandet

Bakklandet er kjent for å være et av de hyggeligste områdene i Trondheim, men den lave og koselige trebebyggelsen. Her finner man mange hyggelige kaféer og spisesteder, og er et perfekt sted dersom man ønsker å nyte søndagskaffen i koselige omgivelser. Hit kan du også ta med deg en venn for en liten rusletur rusletur etter en hektisk uke eller helg.

Festningen

Kristiansten Festning, også kalt Festningen, ligger kun en liten gåtur unna midtbyen. For det første er turen opp i seg selv veldig koselig, uansett hvilken rute du velger. Og for det andre har man fra toppen utsikt utover hele byen. Ta turen som en treningsøkt eller bare en rolig spasertur.

Skansen

Nå som det enda er litt varme igjen og solen av og til glimter til, vil jeg anbefale deg å ta en tur ned til vannet! Skansen ligger litt vest for midtbyen, ut mot havet. Her finner man blant annet bademuligheter og volleyballbane. Ta med deg noen venner, et teppe og en ball, og nyt de siste soldagene før høsten kommer.

Solsiden

Er du ordentlig sulten en dag, men ikke helt sikker på hva du vil ha? Stikk bort til Solsiden, så finner du det meste. Her er det også veldig koselig å ta en kald pils i solen med noen venner. Kanskje dere skal dra hit som en liten feiring når stipendet endelig kommer?

Håper du tar med deg nye og gamle venner ut og nyter de siste soldagene!

– Åsne, pedagogikk

Leave a Reply