Ut på tur, men mangler utstyr? NULL STRESS!

Lyst til å dra på skitur, men har skiene hjemme hos mor og far? Planlegger dere telttur med vennene, men ingen har stort nok telt? NTNUI Bumerang har løsningen og leier ut utstyr helt gratis!

Turutstyr koster gjerne mer enn en student har råd til. Ofte står det på utstyret når man har tenkt seg ut på tur. Heldigvis finnes det flere smarte løsninger for å få lånt seg utstyr, og NTNUI Bumerang er et godt alternativ.

Mangler du utstyr?

NTNUI Bumerang låner ut utstyr helt gratis, og du får hentet det på Moholt. Her har de alt fra telt til sekker og ski og fotballer. Hvis du er så uheldig å ødelegger noe eller mister det, må du betale erstatning. Men ellers er lån av utstyr helt gratis.

Hvor går ferden?

Når du har fått lånt deg utstyr er det bare å sette i vei. Fra både Gjøvik, Ålesund og Trondheim har man flere flotte turmuligheter i nærheten. For litt kortere turer er en av disse destinasjonene i Trondheim helt topp!Vil du ha flere tips går det an å sjekke ut dette blogginnlegget også.

Sportsutstyr

Det er ikke bare turutstyr du får lånt. Du kan også låne fotballer, volleyballer, basketballer, og hockey-utstyr. Er du nysgjerrig på andre idretter du kan delta på i regi av NTNUI anbefaler jeg å lese dette blogginnlegget! Her får du se video av at vi i student-redaksjonen tester ulike idretter.

-Nelly, lærerutdanning 5.året

Leave a Reply