Åpen dag på NTNU i Trondheim 2019

Har du lyst til å komme på campus og kjenne på følelsen av å være NTNU-student? Vil du møte og snakke med studenter fra studieprogrammet du er interessert i? Les mer om Åpen dag i dette innlegget og meld deg på!

Åpen dag NTNU i Trondheim arrangeres hvert år. I år er det onsdag 20. mars. Blir du med får du mulighet til å besøke universitetet, møte studenter og professorer, få innblikk i hva et studie virkelig handler om og i tillegg besøke det legendariske Samfundet. Kanskje får du bekreftet (eller avkreftet) at du vil studere det du har tenkt. Kanskje vil det inspirere deg til å tenke nytt. Eller motivere deg til å jobbe ekstra hardt for å komme inn på drømmestudiet!

Hva skjer?

Fra kl. 10.00 – 12.30 får du besøke campus og utforske et studieprogrammet du er interessert i.

Fra 13.00 – 15.00 er det lunsj og felles program på Studentersamfundet. NTNU spanderer lunsjen og programmet består av spennende mini-foredrag og underholdning.

Hva kan jeg velge mellom?

Det er i utgangspunktet hele 36 ulike løyper å velge mellom, men påmeldingen har åpnet og noen løyper er allerede fulle, så meld deg på fort for å få den du ønsker! For en oversikt over alle løypene og mulighet til å lese om hver av de trykk på følgende link: Åpen dag

Det er løyper innen følgende kategorier:

  • Naturvitenskap (11) 
  • Ingeniørvitenskap (6)
  • Informasjonsteknologi og elektroteknikk (6)
  • Humanistiske og estetiske fag  (5)
  • Arkitekt og design (3)
  • Medisin og helse (1)
  • Lærerutdanning (1)
  • Samfunnsvitenskap (1)
  • Økonomi & Ledelse (2)

Har du kanskje lyst til å sjekke ut 3D-sandkassa vår?

Hvordan kan jeg melde meg på?

Du kan melde deg på via følgende link: Påmelding Åpen dag

Selve opplegget er gratis og alt du må sørge for er å komme deg til Trondheim og campus. Hvilket campus er avhengig av hvilken løype du velger. Husk å krysse av boksen nederst i påmeldingen om du vil være med på lunsj og opplegg på Samfundet!

 

Har du lyst til å besøke Ålesund eller Gjøvik? Sjekk ut disse linkene:
Besøk NTNU i Gjøvik
Besøk NTNU i Ålesund

Åpen dag 2018

Se video fra Åpen dag 2018 under eller gå inn på instagram hvor du kan se fjorårets story under høydepunkter.

– Ragna, fysikk & matematikk, 2. år

Leave a Reply