Har du snakket med chattebotten vår, Nintu?

Hvordan bestemme meg for hvilket studie jeg skal søke på? Hva om jeg ombestemmer meg etterpå? Hvordan finner jeg et sted å bo og hvordan er det å flytte for seg selv? Hvilke frister er viktige når jeg skal søke høyere utdanning? 

Har du også stilt deg selv disse spørsmålene? Du er ikke alene… Da er det bra at chattebotten vår Nintu kan gi deg svarene 😎 Og vet du hva det beste er? Nintu sover aldri, og er derfor alltid klar til å hjelpe deg.

Hva kan Nintu fortelle om?

Nintu vil gi deg masse nyttig informasjon om NTNU, vårt studietilbud, våre tre studiebyer, det å ta et utdanningsvalg, informasjon om hvordan du finner deg bolig, utveksling, jobbmuligheter, samt viktige frister når man skal søke høyere utdanning.

Snakke med en ekte student?

Nintu er ikke like smart som mennesker (heldigvis😜). Har du andre spørsmål som Nintu ikke kan hjelpe deg med? Da kan du alltid be om å få snakke med en student. Du vil bli satt over til oss i redaksjonen, og vi vil gjøre vårt beste for gi deg svar på akkurat det du lurer på.

Alt ordner seg

Før du begynner å studere har du nok mange spørsmål, og det er helt klart mye å sette seg inn i. Da er det viktig å huske på at alt ordner seg. Det er ikke sånn at du trenger å vite absolutt alt på forhånd.

Heart_bot_PURPLE

Men som sagt, dersom du ønsker informasjon skal du selvfølgelig få det. Her ser du en oversikt over noe av det Nintu kan fortelle om:

  • Hvordan ta et utdanningsvalg
  • 11 gode grunner til å velge NTNU
  • Hvordan finne studentbolig
  • Utveksling
  • Jobbmuligheter
  • Fristene du må huske

Så, hva sier du? På tide å starte samtalen med Nintu?😄 Få en smakebit og se hvordan du kommer i gang her:

 

Du kan også trykke på denne linken for å starte samtalen: m.me/NTNUogdu 

Eller skanne denne Messenger-koden (fra messenger-appen):

47612347_1984762101590430_5775835104416890880_n

– Stine, Eiendomstuvikling- og forvaltning, 4. år

 

 

Leave a Reply