Høstens karrieredager

Å velge hva du skal studere kan være vanskelig nok, men når du endelig er ferdig står du jo faktisk ovenfor enda et valg. Hva skal jeg jobbe med?! Her har vi samlet en liten oversikt over noen av høstens karrieredager! 

Som student på NTNU har du heldigvis mange muligheter til å bli kjent med ulike bedrifter og arbeidsgivere. Ofte er det studenter på de ulike studiene som selv arrangerer en karrieredag. De inviterer bedrifter til å “stå på stand” (=sette opp et bord og plakater om seg selv), holde interessante foredrag og noen har til og med en gallamiddag for å avslutte det hele 🎉

Energidagen

Om du er student ved linjen Energi og miljø vil nok Energidagen passe deg perfekt! Her kommer det bedrifter fra energisektoren og de ønsker å prate med nettopp deg som studerer noe innen dette fagfeltet.

itDAGENE

itDAGENE arrangeres av studenter i 3.klasse på Datateknologi og Kommunikasjonsteknologi. Hit kommer mer enn 60 ulike bedrifter, og det er et perfekt sted å starte jakten på en sommerjobb for alle oss som studerer noe innen IT!

 

itDAGENE

 

BM-dagen

BM-dagen står for Bygg- og miljødagen. “Her inviteres det til aktuelle faglige og politiske innlegg fra sentrale aktører innen byggfaget som skal ha interesse både for medlemmer av Næringslivsringen, studenter og ansatte ved NTNU. ” Målgruppen er for eksempel studenter ved linjen Bygg- og miljøteknikk!

KarriereDagene

Studentene ved Industriell økonomi og teknologiledelse arrangerer faktisk Norges største karrieremesse, kalt KarriereDagene. Det holdes flere ulike foredrag underveis og avsluttes såklart med gallamiddag. Her kan studenter fra mange ulike studier finne relevante bedrifter! 🤩 Sjekk ut en kort video fra årets KarriereDagene HER!

 

KarriereDagene

 

Kjemidagen

Er du typen som trives på lab og med ulike forsøk? Studentene på Industriell kjemi og bioteknologi og Nanoteknologi arrangerer også sin helt egen karrieredag. Om du vil jobbe innen felt som kjemi, materialteknologi, prosessindustri, nanoteknologi eller bioteknologi har du gode sjanser til å møte interessante bedrifter her.

Teknologistudentenes karrieredag

Om du ikke går en sivilingeniørlinje, men heller tar en bachelor i et teknologisk fag finnes det en karrieredag spesielt for deg også! Her kan studentene på tvers av ulike studier møte bedrifter og finne ut hvilke som passer sin utdanning 😍

 

Karrieredagen Dragvoll

 

Som du sikkert skjønner er det utrolig mange muligheter til å bli kjent med bedrifter og finne ut hva man vil jobbe med! Dette er bare et lite utvalg av alt som har skjedd nå i høst(!!), og det blir enda flere karrieredager til våren. For eksempel vil Karrieredagen på Dragvoll arrangeres i februar, for alle som studerer noe innen humanistiske eller samfunnsvitenskapelige fag 😃

 

Legg igjen en kommentar om du lurer på noe, eller send en melding til NTNU Neste Stopp på Facebook 😊 

 

– Tora, datateknologi, 4.år

 

 

Leave a Reply