Week in the life of a student: FRITID

Mange kan sikkert se for seg hvordan en typisk studentuke ser ut rent studiemessig, men hva skjer egentlig etter skoletid? Hva gjør en student på fritiden?

I dette innlegget skal jeg gi dere en smakebit på hvordan min studieuke kan se ut, med fokus på det som skjer etter skolen 🙂

Mandag

Mandag er kanskje ukas travleste dag for min del. Vi har som regel lange skoledager, i tillegg til at jeg gjerne vil kickstarte uka med både trening, en del lesing og den berømte ukeshandelen.  Kort oppsummert ser en vanlig mandag sånn ut:

For ikke å glemme jakten på kjærligheten <3 det er fast rituale hver mandag!!!

Tirsdag 🙂

Jeg kan ærlig innrømme at tirsdag er den dagen i uka jeg misliker mest. Helga føles altfor langt unna, og alt jeg må gjøre er et ork. Noen som kjenner seg igjen eller?! Haha.

En vanlig tirsdag kan se ut sånn som dette:

….men ser vel heller mer sånn ut:

IMG_3261

Onsdag

Onsdag, lillelørdag, midtuke, wednesday ++ (kjært barn har mange navn osv..). Vi har lab på skolen onsdag, torsdag og fredag, noe som til tider er ganske slitsomt. På onsdager prøver jeg derfor å ta litt fri fra alt skolearbeid, og heller være sosial eller gjøre akkurat det jeg føler for. Dette kan være filmkveld/kino, baking eller rett og slett bare en gåtur for å få litt frisk luft. Det er viktig å koble av innimellom 🙂

Torsdag

Torsdager begynner jeg virkelig å kjenne at helga nærmer seg. Hvis jeg har mange planer i helga, går som regel torsdagene med til hybelvask, klesvask og en del skolearbeid 🙂 Jeg elsker å være ajour med ting, så jeg prøver så godt det går å gjøre ferdig alt av vasking, øvinger og innleveringer før helga 😀

IMG_3340

Lite som slår nyvaska rom ass 😀

Fredag <3

Alle elsker fredag, sant? Fredager skjer det mye sosialt; middag med venner, fester, bursdager osv.. Forrige fredag hadde for eksempel NITO studentene i Trondheim (jeg er tillitsvalgt i styret) julebord, noe vi feira med sponsa middag ute. Gratis middag er noe alle studenter setter pris på, haha.

Lørdag

Lørdager nå for tiden går til lesing (eksamenstid). Da pleier jeg enten å lese hjemme, eller å sitte på biblioteket/lesesal på skolen. Forrige lørdag leste jeg et helt annet sted, nemlig hos DnB. De arrangerte noe de kalte “POP-up lesesal” der 100 studenter fikk lese i deres lokaler. Her fikk vi blant annet gratis kaffe, boller, frukt og middag = luksus lesedag!! <3 Lørdagskveldene er det også ofte sosiale happenings, men jeg elsker også klassiske lørdagskvelder med sjokkis, pepsi max og “skal vi danse” <3

Søndag

Søndager har jeg alltid store planer om å få lest masse pensum, men det er sjelden jeg er så produktiv som jeg ønsker å være. Søndagen som var leste jeg for eksempel fra 9-12, og tok resten av dagen heeeelt fri – det trengs innimellom. Da så søndagen min sånn her ut:

Bymarka etterfulgt av grandiosa til middag. Lenge leve studentlivet <3

Håper du likte innlegget mitt! 😀 Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på!

Og du? Følg oss på facebook (https://www.facebook.com/NTNUogdu/) og instagram (@ntnustudent)  <3

– Ane, bioingeniør, 2. år 

One thought on “Week in the life of a student: FRITID

Leave a Reply