Vlog: ofte stilte spørsmål

Hei og god sommer! ☀️ Vi i NTNU neste stopp får inn mange spørsmål fra kommende studenter, og vi svarer så godt vi kan! Er det noe vi ikke kan svare på så er det alltid en studieveileder på det studiet du har spesifikke spørsmål om som har svaret. 

Av og til kan kanskje terskelen for å spørre være litt høy, men vi vet at maaaaange lurer på akkurat de samme tingene – derfor har vi laget en vlog til dere. I denne vlogen snakker Eva & jeg om bolig: Hvor burde man bo? Hvordan finner man seg et sted å bo? Vi snakker videre om undervisning: Hvordan foregår egentlig undervisningen på universitetet? Deretter tar vi for oss eksamen: Hvordan foregår eksamen? Er det skummelt? Og hva er egentlig eksamensperiode? Det siste temaet i denne videoen er utveksling, vi har vært på utveksling i to forskjellige deler av verden – sjekk ut vlogen om du vil vite mer om det!

Håper denne vlogen var nyttig, utover sommeren kommer det flere vloger til dere. Men du, bare spør oss om du lurer på noe annet da💙

-Tonje, statsvitenskap, 5. år

Leave a Reply